Complex "La Stejari Residence"

Vivat Imobiliare

Totul a inceput cu un vis si un scop bine definit!

Echipa Vivat Construct creeaza  lucrari de inalta calitate, la standarde europene,  oferind clientilor nostri mai mult decat o locuinta, un mediu perfect, cu un ambiant desavarsit care contribuie la satisfacerea nevoilor si dorintelor tale.

Zona ideala in care este amplasat complexul “La Stejari Residence” are grija si totodata iti indeplineste toate doleantele tale, pe care ti le-ai dorit de-a lungul timpului.

Iata, acum in orasul tau se naste cel mai grandios cartier, chiar sub ochii tai, dezvoltandu-se pe zi ce trece.

Alaturi de echipa Midnight Black Company poti urmari edificarea ansamblului rezidential, pasii pe care echipa Vivat Construct ii parcurge in fiecare zi pentru construirea cartierului.

Incepand de la proiect si pana la predarea locuintei, utilizam materiale superioare, de inalta clasa, oferindu-ti siguranta unei lucrari de calitate, confort sporit, garantie de satisfactie, dar si locul ideal pentru tine si familia ta.

Imbinand utilul cu placutul, Vivat Construct realizeaza Ansamblul  ” La Stejari Residence”, pe o suprafata de 4,7 Ha, ce cuprinde peste 200 de apartamente noi cu doua sau trei camere.

„La Stejari Residence” ,este un proiect menit sa iti ofere Siguranta, Confort, Liniste si Calitate!

Situat in orasul Suceava, Aleea Dumbravii, intr-o zona linistita, inconjurat de freamatul stejarilor, cantecul pasarilor si linistea naturii, echipa noastra a creat o zona rezidentiala PERFECTA pentru tine si familia ta!

Fie ca iti doresti o locuinta sau un spatiu comercial, La Stejari Residence Suceava iti vine in ajutor!

Apartamente cu 2 si 3 camere, duplexuri si spatii comerciale  ce beneficiaza de toate utilitatile:

Image
Apa potabila
Image
Canalizare
Image
Centrala termica
Image
Energie electrica
Image
Telefonie/TV
Image
Internet

Odata cu achizitionarea unui apartament, castigi o viata noua si te vei integra intr-o comunitate de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta!

Tot ceea ce ti-ai  dorit este chiar  la tine acasa!

“La Stejar Residence” este locul pe care l-ai visat!

Este menit sa iti confere/satisfaca toate dorintele si nevoile fundamentale.

Echipa “Vivat Construct” a creat acest cartier rezidentinal avand in vedere aspiratiile, cerintele si necesitatile esentiale,dorind totodata sa contribuie la diminuarea activitatilor tale in afara complexului.

Astfel echipa Vivat Construct – Imbobiliare alaturi de Midnight Black Company te ajuta sa iti petreci mai mult timp in familie (sa castigi timp), pentru a-l putea petrece cu cei dragi, fie acasa, fie in parcul din apopierea casei tale, fie la cumparaturi sau in zona de agrment.

Este primul cartier din orasul Suceava care iti ofera toate  aceste beneficii gratuite si concomitent vei putea profita nelimitat si neconditionat  de ele.

Totul este chiar aici pentru tine, contribuind la economisirea pretiosului tau timp!

Este un concept nou, aparte si mirific care solidifica ideea de familie,imbinata cu relaxare, liniste si timp de calitate.

Echipa Midnight Black – Online Marketing, este la fiecare pas alturi de familia La Stejar Residence – Vivat Imobiliare pentru a va putea prezenta pas cu pas evolutia cartierului ideal.

Suntem aici pentru a va arata totul, de la proiect la edificarea carierului, iar ulterior prezentarea complexului finalizat.

Fiind alaturi de tine in alegerea locuintei ideale,vei avea raspunsuri la toate curiozitatile, iar noi te vom indruma spre achizitionarea locuitei pe care ti-o doresti, locuinta ce te reprezinta.

Afla mai multe detalii despre viitoarea ta locuinta!
Echipa Vivat Imobiliate iti sta la dispozitie!