La Stejari Residence

Despre noi

În căutarea unui Apartament Nou? Descoperiți La Stejari Residence!

𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 este unul dintre criteriile importante atunci când căutați o locuință nouă, iar La Stejari Residence îndeplinește această cerință în mod exemplar.

Situat în apropierea unei păduri de stejari și a unui pitoresc lac, cartierul nostru vă oferă un 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 𝐝𝐞𝐨𝐬𝐞𝐛𝐢𝐭, departe de agitația urbană.

🏢🔎 În căutarea apartamentului perfect! 🔎🏢

🌳🏠 Descoperiți La Stejari Residence 🌳🏠

𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 este unul dintre criteriile importante atunci când căutați o locuință nouă, iar La Stejari Residence îndeplinește această cerință în mod exemplar.

Situat în apropierea unei păduri de stejari și a unui pitoresc lac, cartierul nostru vă oferă un 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 𝐝𝐞𝐨𝐬𝐞𝐛𝐢𝐭, departe de agitația urbană.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, deoarece cartierul nostru are o stație de autobuz chiar la intrare și beneficiază de acces ușor pe Aleea Dumbrăvii către strada Gheorghe Doja.

Astfel, în aproximativ 10 minute, puteți ajunge în centrul Sucevei sau în alte zone importante ale orașului.

𝐃𝐢𝐦𝐞𝐧𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐫𝐢𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚𝐥𝐞 pentru cei care își caută locuința visurilor.

Stejari Residence oferă o 𝐯𝐚𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞, care se potrivesc nevoilor și preferințelor dvs.

Indiferent dacă sunteți o familie în creștere sau căutați un spațiu mai mic și intim, veți găsi aici 𝐨𝐩𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐚𝐝𝐞𝐜𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐨𝐢. (mai multe informații despre apartamente la finalul postării)

𝐁𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 este o considerație importantă pentru majoritatea oamenilor atunci când își aleg o nouă locuință.

La Stejari Residence vă oferă posibilitatea de a găsi 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞, asigurându-vă că puteți încadra confortabil în bugetul dvs.

❗𝐅𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭❗
Oferim Posibilitatea de a achiziționa Apartamentul în Rate
– minim 25% avans, rate pe 4 ani

𝐂𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, dar și siguranța clădirilor sunt prioritare pentru noi.

Încă de când am început să construim complexul La Stejari Residence, 𝐚𝐦 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐝𝐫𝐞𝐩𝐭 𝐝𝐢𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐬̦𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞𝐫 𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐨 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟒𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢.

Pe o suprafață de 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟓 𝐡𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 (în prezent, doar aproximativ jumătate dintre clădiri sunt ridicate), acest cartier se va dezvolta într-un mod armonios și oferă numeroase facilități pentru a vă face viața confortabilă și plină de bucurie.

Vom construi în perioada următoare un 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭, 𝐨 𝐠𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐯𝐨𝐬̦𝐭𝐫𝐢, 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧 𝐥𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐚𝐜𝐚̆ 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧.

Siguranța este o prioritate pentru noi, de aceea cartierul este 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐯𝐞𝐠𝐡𝐞𝐚𝐭 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 și beneficiază de 𝐩𝐚𝐳𝐚̆ 𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚̆ 𝐧𝐨𝐧-𝐬𝐭𝐨𝐩, cu o barieră la intrare.

Astfel, puteți fi liniștiți și vă puteți bucura de intimitate și siguranță în noua voastră locuință.

Nu ratați ocazia de a trăi într-un cartier nou, cu toate facilitățile necesare la îndemână!

Vă invităm să explorați La Stejari Residence și să descoperiți frumusețea unei vieți echilibrate între liniște și confort urban.

Pentru mai multe informații și detalii despre această oportunitate unică, vă rugăm să ne contactați și suntem bucuroși să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞:

✅ Ap. cu o cameră, 40 mp și o terasă de 3,5 mp, respectiv terasă de 5 mp.

✅ Ap. cu 2 camere.

𝐓𝐢𝐩 𝐀: 65 mp și 2 terase de câte 5 mp.
𝐓𝐢𝐩 𝐁: 52 mp și o terasă de 3,5 mp

✅ Ap. cu 3 camere

𝐓𝐢𝐩 𝐀: 77 mp și 2 terase de câte 5 mp
𝐓𝐢𝐩 𝐁: 66 mp și 2 terase de câte 3,5 mp

𝐅𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐜𝐮 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 și respectând cele mai exigente standarde de siguranță, astfel încât să vă puteți bucura de un cămin care vă 𝐯𝐚 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐬̦𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐞 𝐝𝐞-𝐚 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐮𝐥 𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫.

Sunați acum 👇 și haideți să vă prezentăm cartierul!
ℹ 𝟎𝟕𝟒𝟕 𝟐𝟐𝟓 𝟎𝟏𝟎

P.S. Nu uitați!
Aveți posibilitatea să achiziționați 𝐢̂𝐧 𝐫𝐚𝐭𝐞, 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐥𝐚 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫 (𝑐𝑢 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑎𝑣𝑎𝑛𝑠 𝑑𝑒 𝑚𝑖𝑛𝑖𝑚 25%), apartamentul pe care vi-l doriți!

Cum e Viața în Cartierul La Stejari!