Detalii Constructive

Complex "La Stejari Residence"

Constructiile sunt module cu cate 6 apartamente, din care 3 apartamente cu 2 camere si 3 apartamente cu 3 camere, construite din caramida de rezistenta Brickstone,  cu goluri verticale, 292x240x238, peretii interiori despartitori sunt ridicati din caramida Brickstone BKS 500x140x238.

Fiecare apartament este dotat cu centrala  pe gaz proprie, incalzirea fiind realizata prin calorifere.

Circuitul electric este creat din cabluri din cupru litat, doze modulare Biticcino, legatura in doze fiind realozata din conectori tip cleme Wago.

Din fiecare incapere pleaca cate 2 circuite, redirectionate catre tablou, fiind montate sigurante individuale, oferind siguranta sporita.

Tamplaria PVC este amplasata in asa fel incat apartamentele sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala, totodata oferind izolatie termica – fonica de inalta calitate, fiind folosite profile cu sticla tripan – privacy, avand garantie 5 ani.

Intreg complexul va fi iluminat pe timp de noapte prin becuri led, imbinate perfect cu arhitectura moderna, pentru a-ti oferi un design placut si siguranta. Iluminatul in casa scarii este realizat din lampi cu senzori, pentru a-ti lumina drumul CASEI TALE!

In momentul achizitionarii unui apartament in cadrul ansamblului, beneficiarul primeste planul circuitelor electrice cat si celorlalte utilitati .

Mentinerea unui ambient placut, unei teperaturi constante in cadrul spatiului reprezinta una dintre prioritatile noastre, iar din acest motiv am realizat izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm, izolatie termica / fonica, placa realizata cu polistiren extrudat de 5cm.

Accesul in complex cat si module este pe baza unei cartele magnetice fiind instalat un  interfon cu camera video, usa de la intrare este din profil PVC ce ofera siguranta si o temperatura constanta in incinta modulelor.

Fiecare intrare in apartament este dotata cu o usa metalica, ce iti  ofera un plus de siguranta.

Realizarea ansamblului este in baza unei arhitecturi moderne, ce iti ofera confort sporit, strazile din interior au o latime de 7 m, trotuarul 1m, iar parcarile au dimesiunea de 4,5m, perpendicular pe axul drumului.

Fiecarui modul ii sunt atribuite 8-9 locuri de parcare, ele fiind supravegheate 24/24h, automobilul tau aflandu-se in siguranta.

Afla mai multe detalii despre viitoarea ta locuinta!
Echipa Vivat Imobiliate iti sta la dispozitie!